Boerenkool omelet

Ingrediënten:

  • 1 Braadworst
  • 2 Eieren
  • 60 gram Spekjes
  • 50 gram Boerenkool
  • 50 gram Geraspte kaas
  • Kruiden naar keuze

 

Haal de vulling uit de braadworst en bak dit samen met de spekjes even aan. Voeg dan de boerenkool toe en bak dit 5 minuten op laag vuur. Voeg dan zout, peper en kruiden toe. Kluts de eieren los en giet die in de pan. Roer kort het vlees door het ei en doen dan de deksel op de pan. Bak 5 minuten en voeg dan de geraspte kaas toe. Bak tot de kaas goed is gesmolten.

Per portie (obv 1 portie):

  • Calorien: 789 kcal
  • Vet: 62 gram
  • Koolhydraten: 9 gram
  • Netto Khd: 8 gram
  • Vezels: 1 gram
  • Eiwit: 50 gram

Bron: Eigen idee

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
Dit bericht is geplaatst in Diner, Ontbijt/Lunch. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *