Kaneel Crunchies

Ingredienten 8 porties:

  • 7 eetlepels Amandelmeel
  • 2 eetlepels Gebroken lijnzaad
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels Boter (gesmolten)
  • Stevia (naar smaak)
  • 1-2 eetlepels Kaneel (of Cacaopoeder, koekkruiden)

 

Meng alle ingredienten goed door elkaar en maak hier een grote koek van op de bakplaat. Ongeveer 0.5 cm dik is goed. Bak de koek 30 minuten op 175 graden. Laat hem afkoelen en breek hem in stukjes.

Heerlijk door de yoghurt of als taartbodem.


  • Per portie (obv 8 porties):

    • Calorien: 80 kcal
    • Vet: 8 gram
    • Koolhydraten: 1 gram
    • Netto kdh: 0.7 gram
    • Vezels: 1 gram
    • Eiwit: 2 gram

Bron: Oanh’s Kitchen

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
Dit bericht is geplaatst in Cake/Koekjes, Ontbijt/Lunch. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.