Lowcarb Hutspot

Ingrediënten (3-4 personen):

  • 1 Bloemkool
  • 1 Ui
  • 500 gram Winterpeen
  • 200-400 gram Zoete aardappel
  • Uienpoeder
  • Zout en Peper

Kook de bloemkool, wortel, ui en zoete aardappel gaar. Eerst de zoete aardappel met de wortel en uit in ongeveer 20 min. Daarna de bloemkool in ongeveer 7 min.

Stamp alles door elkaar en serveer de hutspot met runderlappen en jus.

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
Dit bericht is geplaatst in Diner, Diner, Gezond, Koolhydraatbeperkt. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.