Oosterse Marmercake

Ingrediënten:

  • 250 gram Roomboter
  • 250 gram Suiker
  • 250 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 4 eetlepels Melk
  • 1,5/2 eetlepels Speculaaskruiden
  • 1,5/2 theelepels Djáhe

Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg tijdens het kloppen de eieren een voor een toe. Voeg daarna de zelfrijzend bakmeel, vanille suiker, melk toe. Klop het geheel kort door. Verdeel het beslag in tweeën en voeg bij een van de twee de kruiden toe. Doe het daarna om en om in een cakeblik of kleinere vormpjes.

Bak de cake 70 minuten op 160 graden. Kleinere vormpjes tussen de 20-40 min afhankelijk van de maat.

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
Dit bericht is geplaatst in Cupcakes/Cake. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.