Saltimbocca a la romana

Ingrediënten (2 personen):

  • 4 filetlappen (of kipfilet a la minute)
  • 200 ml Slagroom
  • 100-150 gram Geraspte kaas
  • 4 plakken Ham
  • (optioneel) 4 plakken kaas

Bak de filetlapjes gaat en haal ze uit de pan. Doe de helft van de slagroom in de pan en laat het opwarmen. Voeg de kaas toe en laat het smelten. Roer tot een gladde saus. Voeg kaas of slagroom toe als de saus te dik/dun is.

Beleg de filetlapjes met ham en eventueel kaas en giet de saus er over heen.

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
Dit bericht is geplaatst in Diner, Diner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.