Aardbeien Fluff

Ingrediënten:

  • 100 gram Bevroren aardbeien
  • 25 gram Caseine poeder (vanille maar banaan is ook erg lekker)
  • 100 ml Amandelmelk

Doe de aardbeien in de food processor en hak ze in hele kleine stukjes. Voeg dan de caseine poeder en amandelmelk toe. Mix nu tot het geheel fluffy wordt dit duurt 5-10 minuten. (foto 1)

Als je liever ijs maakt (vind ik zelf lekkerder) dan mix je alleen tot het een samenhangend geheel is. Dus maar max 2 minuten. (foto 2)

Als je geen Caseine poeder in huis hebt kan je dit ook maken met Whey poeder, dan moet je echter wel een theelepel Xanthangom toevoegen anders wordt het niet fluffy.

 

 

Bron: onbekend

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Overige. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.