Amandelmeel crackers

Ingredienten:

  • 80 gram Amandelmeel
  • 20 gram Gebroken lijnzaad
  • 1 Ei
  • Knoflookpoeder
  • Italiaanse kruiden
  • Chili vlokken (als je pittig wilt)
  • Rozemarijn
  • Zout en Peper

 

Meng alle ingredienten door elkaar en rol het deeg tussen 2 vellen bakpapier uit tot een plak. Hoe dunner hoe knapperiger. Snijd hier ongeveer 4 crackers uit. Bak ze 15 minuten op 175 graden.

Per portie (obv 8 porties):

  • Calorien: 83 kcal
  • Vet: 7 gram
  • Koolhydraten: 2.5 gram
  • Netto Khd: 0.5 gram
  • Vezels: 2 gram
  • Eiwit: 3 gram

Bron: My Taste

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Broodjes, Ontbijt/Lunch. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.