Australische Honingkoek

Ingrediënten:

  • 100 gram Havermout
  • 80 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 185 gram Rozijnen
  • 125 gram Lichtbruine basterdsuiker/rietsuiker
  • 45 gram Kokosrasp
  • 150 gram Roomboter
  • 3 eetlepels Honing

Havermout, bakmeel, rozijnen, suiker en de kokos in de kom doen en door elkaar roeren. Boter smelten en hier de honing aan toevoegen. Boter mengsel bij de rest in de kom doen en goed roeren. Uitduwen zoals boterkoek in een bv. een springvorm 24 Ø of vierkanten vorm.

In ongeveer 30 min. bakken in de voorverwarmde oven op 175 graden tot hij goudbruin is. Na het afkoelen in stukken snijden.

Bron recept: onbekend

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 
This entry was posted in Koekjes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.