Cajun burgers

Heerlijke burgers gevuld met mozzarella, kaas en bacon bovenop. Heerlijk gekruid en koolhydraat arm. Gaat heel goed samen met deze aioli!

Recept voor 2 burgers:

  • 200 gram gehakt
  • 2-4 plakjes ontbijtspek/bacon
  • 2 stukken mozzarella (2×2 cm)
  • 2 flinke plakken cheddar
  • beetje zout
  • beetje peper
  • 1 eetlepel Cajun kruiden (meer of minder naar smaak)

Meng het gehakt met de kruiden. Maak van 1/4e van het gehakt een platte schijf en leg hier een stukje mozzarella op. Leg hier op weer 1/4e van het gehakt en druk goed aan. Vorm hier een mooie burger van en herhaal bovenstaande voor de 2e burger.
Bak de burger met de bacon in een pan gaar en leg op het laatst de kaas erop zodat het kan smelten.


Serveren met groenten als spinazie of broccoli. Erg lekker met dit aioli recept…

Bron: Ruled.me

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 4-star
This entry was posted in Diner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.