Zowel manlief als ikzelf zijn groot fan van carpaccio. Het liefst met rucola en pijnboompitjes. Dus toen ik dit recept tegenkwam bij Laura’s Bakery moest ik ze maken voor verjaardagsvisite. En het was echt heerlijk en dus een groot succes. En zo makkelijk voor te bereiden dat je meer tijd hebt voor je visite.
Ingrediënten 14-16 stuks):
- 2 middelgrote wraps (atkins voor KHB)
- groene pesto
- ongeveer 100 gram carpaccio (ossenhaas), ik gebruikte 5 plakjes per wrap
- pijnboompitjes
- snippers Parmezaanse kaas
- rucola
Smeer een dun laagje pesto op de wraps en beleg deze met de plakjes carpaccio. Strooi hier de pijnboompitjes overheen, net als de Parmezaanse kaas en rucola.
Rol de wraps strak op en verpak ze in huishoud- of aluminium folie. Leg ze minstens een half uur in de koelkast. Een dag van tevoren zou ook al kunnen als je ze wilt voorbereiden.
Haal de wraps uit het folie en prik er om de 2 centimeter een prikker in. Snij met een scherp mes de wrap in plakjes.
Ook erg lekker met kipfilet of ham.
Bron: Laura’s Bakery
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk