Carpaccio

Recept voor 2 porties:

  • 100 gram Carpaccio
  • 100 gram Rucola
  • 20 gram Zongedroogde tomaatjes
  • 10 gram Pijnboompitten
  • 10 ml Crema di Balsamico

Leg de Carpaccio mooi op het bord. Leg hier boven op de Rucola en strooi er de tomaatjes , pijnboompitten en balsamico overheen.

Per portie:

  • Calorien: 149 kcal
  • Vet: 7 gram
  • Koolhydraten: 6 gram
  • Netto kdh: 6 gram
  • Vezels: 0 gram
  • Eiwit: 14 gram

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Gezond, Salade, Salade. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.