Ingrediënten:
- 500 gram Kipfilet
- 2 eetlepels Olijfolie
- 250 ml Slagroom
- 125 ml Kippenbouillon
- 1 theelepel Knoflookpoeder
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 100 gram Geraspte kaas
- 200 gram Spinazie (vers)
- 75-150 gram Zongedroogde tomaten
Snij de kipfilet in kleine blokjes en bak ze in de olie gaar. Haal de kipfilet uit de pan.
Doe de slagroom in de pan en voeg de bouillon, knoflookpoeder, kruiden en kaas toe en meng dit tot een mooie saus. Voeg dan de spinazie en fijngesneden tomaten toe en verwarm het gerecht nog even zodat de spinazie slinkt.
Serveer het met eventueel nog wat kaas eroverheen. Voor een koolhydraat rijke maaltijd kan het geserveerd worden met pasta naar keuze.
Bron: therecipecritic.com
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk