Ingrediënten:
- 125 gram Wortelpeterselie
- 300 gram Wortels
- 1 grote Rode ui
- 1 eetlepel Dijon mosterd
- 2 theelepels Suikervrije honing vervanging
- 1 eetlepel Olijfolie
- 2 eetlepels Balsamico azijn
- Zout en peper
Snijd de wortels, peterseliewortels en rode ui in grove stukken. Ik kook graag zelf de wortels voor maar als je van meer ‘bite’ houd hoeft dit niet. Meng de overige ingrediënten door elkaar tot een saus en giet dit over de groenten in een ovenschaal. Een paar tenen knoflook erbij doen is ook erg lekker.
Bak het geheel 45 min op 180 graden in de oven.
Per portie (obv 4 porties):
- Calorien: 84 kcal
- Vet: 4 gram
- Koolhydraten: 10 gram
- Netto Khd: 7 gram
- Vezels: 3 gram
- Eiwit: 2 gram
Bron: Thecreativebite.com
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk