Voor 6 personen
Voorbereiding 30 minuten
Kooktijd 5-6 uur
Ingredienten:
2 uien
165 gram gesneden wortel
1 kleine rode peper
900 gram kipfilet
175 ml kippenboullion
3 eetlepels pindakaas
1/2 theelepel limoen schil
2 eetlepels limoen sap
2 eetlepels soya saus
2 eetlepels tapioca/maizena
1 eetlepel geraspte verse gember
2-3 eetlepels rode curry pasta
4 tenen knoflook
150 ml kokosmelk
350 gram erwten
Serveren met:
Rijst
Pinda’s
verse koriander
Bereiding:
Leg de uien, wortel en peper gesneden op de bodem. Leg hierboven op de kipfilets.
Meng in een kom de boullion, pindakaas, limoen, soya, tapioca, gember, curry pasta en knoflook tot een saus. Giet het mengsel over de kipfilet en stel de slow-cooker in op 5-6 uur op de lage setting.
Voeg na de kooktijd de kokosmelk en erwten toe en laat nog 5 minuten pruttelen.
Bron recept: Midwestliving
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk
En dit spul is lekkerrrrr!