Hot Chocolate Mug Cake

Ingredienten:

  • 24 gram Proteine poeder
  • 8 gram Cacao
  • 1/2 theelepel Bakpoeder
  • 1 eetlepel Kokosmeel
  • 1 eetlepel Zoetstof naar keuze
  • 1 Ei
  • 60 ml Amandelmelk
  • 1/4 theelepel Vanille extract

 

 

Meng alle ingredienten door elkaar tot een glad beslag. Plaats dit in de magnetron voor 2-3 minuten. Als de cake uit het bakje/beker rijst is hij klaar.

Laat hem wat afkoelen en doe er wat slagroom en chocolade saus op.

 

 

 

 

Per portie (1x recept):

  • Calorien: 241 kcal
  • Vet: 9 gram
  • Koolhydraten: 9 gram
  • Netto Khd: 4 gram
  • Vezels: 5 gram
  • Eiwit: 31 gram

Bron: thebigmansworld.com

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Cake/Koekjes. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.