Kaneel Crunchies

Ingredienten 8 porties:

  • 7 eetlepels Amandelmeel
  • 2 eetlepels Gebroken lijnzaad
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels Boter (gesmolten)
  • Stevia (naar smaak)
  • 1-2 eetlepels Kaneel (of Cacaopoeder, koekkruiden)

 

Meng alle ingredienten goed door elkaar en maak hier een grote koek van op de bakplaat. Ongeveer 0.5 cm dik is goed. Bak de koek 30 minuten op 175 graden. Laat hem afkoelen en breek hem in stukjes.

Heerlijk door de yoghurt of als taartbodem.


  • Per portie (obv 8 porties):

    • Calorien: 80 kcal
    • Vet: 8 gram
    • Koolhydraten: 1 gram
    • Netto kdh: 0.7 gram
    • Vezels: 1 gram
    • Eiwit: 2 gram

Bron: Oanh’s Kitchen

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Cake/Koekjes, Ontbijt/Lunch. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.