Kippendijen met romige spinazie

Ingredienten:

  • 450 gram kippendijen
  • 2 eetlepels kokosolie
  • 240 ml kippen bouillon
  • 240 ml slagroom
  • 1 theelepel italiaanse kruiden
  • 200 gram verse spinazie
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels kokosmeel
  • zout en peper

Bak de kippendijen in de olie eerst op de kant van het vel.
Smelt de boter in een sauspan. Voeg de kokosmeel toe en roer dit al bakkend tot een dikke pasta. Voeg de slagroom en kruiden toe en kok dit even door.

Verwijder de kippendijen uit de pan en voeg de kippenbouillon toe. Kook de pan even schoon en voeg dan de roomsaus toe. Als de saus mooi egaal is kan de spinazie er bij. Roer dit even door elkaar tot de spinazie begint te slinken. Leg de kippendijen er weer boven op en serveer.

 

 

Bron: Ruled.me

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 2-star
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Diner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.