Ingredienten voor 10 stuks:
- 100 gram geraspte kokos
- 40 gram zoetstof naar keuze (ik gebruikte Erythritol/Stevia mix)
- 125 gram Mascarpone
- 85 gram Cereal Stevia Chocolade
Meng de kokos met de zoetstof en mascarpone tot een mooi geheel. Maak er 10 kleine balletjes en plaats het 2 uur in de vriezer tot het hard is.
Smelt de chocolade in een steelpan en voeg eventueel wat cacaoboter toe. Dip de kokosrepen in de chocolade en plaats ze op een vel bakpapier. Laat de chocolade hard worden in de koelkast.
Per portie (obv 10 porties):
- Calorien: 154 kcal
- Vet: 15 gram
- Koolhydraten: 13 gram
- Netto khd: 4 gram
- Vezels: 9 gram
- Eiwit: 2 gram
Bron: Het grote zonder pakjes en zakjes kookboek – Karin Luiten
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk