Ingrediënten:
- 3 eiwitten
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 eetlepel Zoetstof naar keuze
- snufje zout
- 250 ml Slagroom
- Zoetstof naar keuze
- 100 gram Chocolade
Mix de 3 Eiwitten met de kaneel en bakpoeder tot er stevige pieken ontstaan. Maak op de bakplaat 5-6 grote hopen van het beslag.
Bak ze 25 min af op 180 graden.
Klop de slagroom met zoetstof naar keuze en vul hiermee een spuitzak. Als de soezen zijn afgekoeld kan je ze vullen met de slagroom en dopen in de gesmolten chocolade.
Mijn man houd niet zo heel erg veel van slagroom. Daarom heb ik dit recept ook gemaakt als kleine soesjes. Dit werkte uitstekend. Bak dan de kleinere hoopjes in 5-10 min gaar en vul ze dan net als de grote. Ik kreeg wel 30 soesjes uit dit recept en waren heerlijk.