Oosterse Marmercake

Ingrediënten:

  • 250 gram Roomboter
  • 250 gram Suiker
  • 250 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 4 eieren
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 4 eetlepels Melk
  • 1,5/2 eetlepels Speculaaskruiden
  • 1,5/2 theelepels Djáhe

Klop de boter met de suiker luchtig. Voeg tijdens het kloppen de eieren een voor een toe. Voeg daarna de zelfrijzend bakmeel, vanille suiker, melk toe. Klop het geheel kort door. Verdeel het beslag in tweeën en voeg bij een van de twee de kruiden toe. Doe het daarna om en om in een cakeblik of kleinere vormpjes.

Bak de cake 70 minuten op 160 graden. Kleinere vormpjes tussen de 20-40 min afhankelijk van de maat.

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Cupcakes/Cake. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.