Aangezien ik een aantal Oreo Lovers in de familie heb moest ik dit geprobeerd hebben. En ze gingen schoon op….
Recept 16 stuks:
2 rollen Oreo’s (28 stuks)
1 pakje MonChou (100 gram)
350 gram chocola (puur, melk of wit)
Maal de oreo’s fijn in de keukenmachine. Meng/kneed de monchou erdoor en maak er balletjes van. Als je er cakepops van wilt maken steek je er nu een lolliestokje in. Leg de ballen in de vriezer zodat ze goed hard worden en de chocolade snel afkoelt.
Als ze koud zijn (15-60 minuten) kan je de chocolade au bain marie smelten. Doop de ballen in de chocolade en laat ze uitlekken. Leg ze dan op een bakpapiertje of zet ze in een cakepop standaard. Als de chocolade nog nat is kan je er nu wat sprinkles overheen strooien. Laat de chocolade hard worden in de koelkast.
Bron: Laura’s Bakery
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk