Ingrediënten (4 pers.):
Bodem
- 150 gram Amandelmeel
- 1/2 theelepel Zout
- 1/2 theelepel Knoflookpoeder
- 55 gram Boter (vloeibaar)
Vulling:
- 3 (punt) Paprika’s
- 6 Lente-uitjes
- 125 gram Salami (in stukjes)
- 4 Eieren
- Bieslook
- Peterselie
- 50 ml Slagroom
- 100 gram Geraspte kaas
Smelt de boter (of gebruik vloeibare) en meng dit met de zout, knoflookpoeder en amandelmeel. Bekleed hiermee de bodem van een vorm (24 cm). Bak de bodem 10 min op 180 graden voor.
Snijd de paprika, lente-ui en salami in stukjes en beleg hiermee de bodem van de quiche. Meng in een kom de slagroom, eieren, kaas en kruiden (mag vers zijn). Giet dit over de groenten en bak de quiche in 30 min mooi gaar. Laat hem 5-10 min afkoelen voor dat je hem aansnijd.
Bron:
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk