Pittige broccoli met biefstuk

Ingrediënten (1 pers.):

  • 125 gram Biefstuk
  • 200 gram Broccoli
  • 50 gram Ui
  • 25-50 gram Champions
  • 1 theelepel Sambal
  • 1 theelepel Knoflookpoeder
  • 1-2 eetlepels Ketjap of Sojasaus

Snijd de biefstuk klein en meng deze met de sambal, knoflookpoeder en ketjap/soja. Laat dit even marineren (hoe langer hoe beter).

Snijd de broccoli in roosjes en kook deze gaar. Bak het vlees met de ui en champions tot de biefstuk de gewenste gaarheid heeft (ik deed 5 min). Meng de broccoli er door en schep het op een bord.

Bron: onbekend

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 
This entry was posted in Diner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.