Saltimbocca a la romana

Ingrediënten (2 personen):

  • 4 filetlappen (of kipfilet a la minute)
  • 200 ml Slagroom
  • 100-150 gram Geraspte kaas
  • 4 plakken Ham
  • (optioneel) 4 plakken kaas

Bak de filetlapjes gaat en haal ze uit de pan. Doe de helft van de slagroom in de pan en laat het opwarmen. Voeg de kaas toe en laat het smelten. Roer tot een gladde saus. Voeg kaas of slagroom toe als de saus te dik/dun is.

Beleg de filetlapjes met ham en eventueel kaas en giet de saus er over heen.

Bron: ?

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Diner, Diner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.