Ingrediënten voor 8 stuks:
- 200 gram Roomkaas
- 2 Eieren
- 60 gram Amandelmeel
- 40 gram Kokosmeel
- 1 theelepel Bakpoeder
- 1 eetlepel Zoetstof naar keuze
- 1 theelepel Vanille extract
- 1 theelepel Zout
- 100 gram Slagroom
- Zoetstof naar keuze
- 100 gram Mascarpone/Monchou
- eventueel vulling oa. bessen, frambozen, noten, enz.
- Suikerarme Jam
Mix de eieren met de roomkaas tot een glad mengsel. Voeg daarna de droge ingrediënten toe en meng tot een egaal beslag. Meng het eventuele fruit/noten er door. Vul 8 siliconen muffin vormpjes en bak deze 20 minuten op 180 graden.
Klop de slagroom lobbig met de zoetstof. Mix daarna
de mascarpone erdoor tot een glade creme. Vult de scones als ze zijn afgekoeld met wat van de creme en een lekkere jam.
Bron: Oanhskitchen
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk