Ingredienten:
- 25 gram
Amandelmeel
- 33 gram Yoghurt
- 1 Ei
- 1 theelepel Bakpoeder
- zout, oregano, uienpoeder
- 25 gram Geraspte kaas
- 2 eetlepels Gezeefde tomaten
- 1 plakje Salami
Meng de amandelmeel, yoghurt, ei, bakpoeder en kruiden tot een beslag en doe dit in een magnetron geschikt bakje. Doe dit 2-3 minuten in de magnetron en laat het wat afkoelen.
Snijd de plak brood in 2 plakken en beleg een helft met de tomaten, kaas en salami. Plaats de tosti op een gril en bak tot hij een mooie gouden kleur heeft en de kaas is gesmolten.
Per portie (obv 1 porties):
- Calorien: 377 kcal
- Vet: 28 gram
- Koolhydraten: 10 gram
- Netto kdh: 8 gram
- Vezels: 2 gram
- Eiwit: 19 gram
Bron: via Facebook
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk