Ingrediënten:
- 500 gram Knolselderij
- 150 gram Broccoli
- 100 gram Courgette
- 100 gram Prei
- 1 Groenteboullion tablet
- 2 Laurierblaadjes
- 1 liter Water
- 300 gram Schouderkarbonade
- 1 Rookworst
- 125 gram Spekblokjes
Snijd alle groenten fijn en doe deze in een pan met het water, bouillon en de laurierblaadjes. Laat de groenten nu 20 min koken. Haal de laurierblaadjes even uit de pan en pureer de groenten met de staafmixer. Voeg dan de laurierblaadjes en gesneden schouderkarbonade toe en laat dit minimaal 2 uur koken. Voeg de plakjes rookworst toe en kook nog 20 minuten door. Bak ondertussen de spekjes en voeg deze op het eind toe.
Bron: Oanh’s kitchen
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk