Snert (zonder erwt)

Ingrediënten:

  • 500 gram Knolselderij
  • 150 gram Broccoli
  • 100 gram Courgette
  • 100 gram Prei
  • 1 Groenteboullion tablet
  • 2 Laurierblaadjes
  • 1 liter Water
  • 300 gram Schouderkarbonade
  • 1 Rookworst
  • 125 gram Spekblokjes

Snijd alle groenten fijn en doe deze in een pan met het water, bouillon en de laurierblaadjes. Laat de groenten nu 20 min koken. Haal de laurierblaadjes even uit de pan en pureer de groenten met de staafmixer. Voeg dan de laurierblaadjes en gesneden schouderkarbonade toe en laat dit minimaal 2 uur koken. Voeg de plakjes rookworst toe en kook nog 20 minuten door. Bak ondertussen de spekjes en voeg deze op het eind toe.

Bron: Oanh’s kitchen

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 3-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Soep. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.