Ingrediënten (2-3 personen):
- 600 gram Kipfilet
- 1 Sjalotje
- 3 tenen Knoflook
- 100 gram Champions
- 1/4 theelepel Thijm
- 350 ml Slagroom
- Zout en Peper
- 125 ml Kippen boullion
- 150-200 gram Geraspte kaas
- 250 gram Paprika
- Peterselie (vers)
Snijd de kipfilet in blokjes of reepjes en bestrooi het met zout en peper. Bak de kip kort aan. Leg de kip op een bord, de kipfilet is dan nog niet helemaal gaar. Doe de boullion in de pan en voeg de sjalot, knoflook, champions, paprika en thijm toe. Bak tot de groenten zacht zijn. Voeg de slagroom en de kaas toe en roer tot een gladde saus. Voeg de kip toe en laat het 10 minuten zachtjes koken.
Als bijgerecht kan je er sperziebonen bij serveren.
Bron recept: peaceloveandlowcarb.com
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk