Ingrediënten:
- 125 gram Spekjes
- 650 gram Runderlappen
- 1 grote Ui
- 1 teen Knoflook
- 100 gram Wortels
- 100 gram Prei
- 250 gram Aardappels
- 2 Laurierblaadjes
- 2 eetlepels Balsamico azijn
- 1 Bouillonblokje
- Zout, peper en tijm
Snijd de ui, knoflook en runderlappen klein en bak deze samen met de spekjes 5 minuten totdat de ui zacht is. Leg dit geheel op de bodem van je slow cooker. Snij de wortel en aardappel in kleine blokjes en de prei in ringen en meng dat samen met de kruiden, bouillon blokje en azijn door het vlees mengsel. Vul de slow cooker met water tot het vlees net onder staat (ongev. 250 ml). Laat de Low cooker minimaal 6 uur op laag pruttelen.
Bron: Onbekend
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk