Turks brood met trio aioli

Recept:

  • 240 gram Mayonaise
  • 2 flinke tenen Knoflook
  • 2 theelepels Knoflookpoeder
  • Peterselie
  • Zout
  • Peper
  • 2 eetlepels Olijfolie
  • 1 theelepel Sambal Brandal
  • 1 theelepel Pesto
  • 1 groot Turks brood (of iets anders)

Meng de mayonaise met de geperste knoflook, de knoflookpoeder, peterselie, olie, zout en peper tot een mooi geheel. Verdeel de aioli over 3 bakjes en meng in een van de 3 de pesto mee en met een andere de sambal. De 3e laat je naturel. Heerlijk als dipsaus voor brood maar ook lekker bij vlees.

Bron: zelf bedacht

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star

This entry was posted in Brood, Snacks. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.