Ingrediënten (2 pers.):
- 250 gram Varkenshaas
- 15 gram Shoarma kruiden
- 2 Eieren
- 2 eetlepels Slagroom
- 50 gram IJsbergsla
- 1/2 Rode ui
- 200 gram Roerbakgroenten
Snijd de varkenshaas in dunne reepjes en kruid het met de shoarma kruiden. Warm een wok op het vuur en voeg als deze heet is olie toe samen met de roerbakgroenten. Bak de groenten al omscheppend gaar in 5 min. Meng de eieren met de slagroom en bak hiervan in een pan met boter 2 eiwraps. Bak de varkenshaas kort in een pan met olie zodat het vlees nog lekker mals blijft.
Leg een eiwrap op een bord en beleg deze met de wokgroenten, ijsbergsla, rode ui en de varkenshaas. Serveer de shoarma schotel met knoflooksaus.
Bron recept: Gobento
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk