
Je moet er van houden. De taart is erg machtig en heeeeel erg zoet
Recept Cheesecake van witte chocolade:

150 gram Boter
200 gram Bastognekoekjes (of wat je lekker vind)
1 vaniltestokje (gebruik zelf vanilla pasta)
400 gram Monchou
200 gram Witte basterdsuiker
250 mililiter slagroom
200 gram Witte choclade
200 gram Bastognekoekjes (of wat je lekker vind)
1 vaniltestokje (gebruik zelf vanilla pasta)
400 gram Monchou
200 gram Witte basterdsuiker
250 mililiter slagroom
200 gram Witte choclade
Voor de bodem de koekjes fijnmalen en met de boter mengen tot een egaal mengsel, druk dit dan op de bodem in de gewenste taartvorm.Chocolade au bain marie smelten. Suiker, vanille en de monchou door elkaar mixen. Chocolade erbij gieten en door laten kloppen totdat het koud is. Als laatste de slagroom kloppen en er voorzichtig doorheen mengen. Op de bodem storten en 1 dag laten opstijven.Wij zelf maken de taart de avond van te voren dan is hij smorgens koud genoeg en gesteven.
Bron recept: Onbekend (maken het inmiddels al jaren)
Beoordeling:
- Moeilijkheidsgraad
- Smaak
- Uiterlijk