Wraptaart

Ingrediënten (4 pers.):

  • 4 Wraps (Atkins voor Low carb)
  • 300 gram Kippendijfilet (mag gemarineerd)
  • Lente ui
  • 1 Rode ui
  • 1 Puntpaprika
  • 200 gram Spinazie (verse)
  • Taco kruiden
  • 125 ml Creme fraiche
  • 200 gram Geraspte kaas

Bak de kippendijfilet met de rode ui en paprika gaar. Voeg de spinazie toe en zodra deze is geslonken de taco kruiden.

Leg in een springvorm een wrap op de bodem. Besmeer deze met creme fraiche en strooi er wat kaas overheen. Beleg de wrap daarna met wat van het kip/groenten mengsel. Herhaal dit nog 2 x en leg dan de laatste wrap bovenop en strooi de rest van de kaas hier overheen. Bak de wraptaart 20-30 minuten op 180 graden.


Wij eten hem zelf met knoflooksaus. Je kan qua groenten natuurlijk zelf variëren naar wat je lekker vind.

Bron recept: onbekend

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 
This entry was posted in Diner, Gezond, Koolhydraatbeperkt, Ovenschotel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.