Yoghurt bollen met chocolade

Recept (8 bollen):

  • 200 gram Amandelmeel
  • 250 gram Griekse yoghurt 10%
  • 40 gram Vanille Caseine (eiwitpoeder)
  • 10 gram Psyliumvezels
  • 2 theelepels Vanille aroma
  • 3 Eieren
  • 3 theelepels Bakpoeder
  • Zout
  • 50 gram Chocolade druppels (suikervrij)

Meng alle ingrediënten tot een mooi egaal mengsel en verdeel dit over 8 bakblikjes (muffin vorm kan ook, doe dan 12). Bak de bollen 20-25 minuten op 160 graden.

Je kan ook iets anders dan chocolade toevoegen. Denk aan rozijnen, cranberry’s, blauwe bessen, of helemaal niks.

Bron: Oanh’s Kitchen

Beoordeling:

  • Moeilijkheidsgraad 1-ster
  • Smaak 4-star
  • Uiterlijk 3-star
This entry was posted in Broodjes, Cake/Koekjes, Koolhydraatbeperkt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.